För dig som är redo att lära dig stegen för att äntligen skapa det foto-företag som du alltid har drömt om.

ANMÄL MIG!

"Det Ultimata Coachingprogrammet" ger dig möjligheten att under 12 veckor få lärorika och inspirerande och avsnitt från två av Sveriges mest populära kursledare.

Studera tillsammans med andra fotografer som stöttar, hejjar och hjälper dig bygga upp din foto-verksamhet så att du kan uppnå dina mål!


Programstart: 29 januari 2018
 
ANNMÄL MIG NU!

 

 

 

 

 

 

Ta chansen och häng med på en 3 månaders online-utbildning som hjälper dig skapa den fotoverksamhet du alltid har drömt om!

Under 12 veckor välkomnas du in till en lärorik, inspirerande och framförallt utvecklande utbildning som kommer stärka dig som både människa, fotograf och framförallt - företagare.

Gabriella och Emelie kommer ge dig en omfattande och exklusiv inspirationsboost som ger dig konkreta verktyg för att förändra dig själv, och ditt företagande.

Få hjälp med att bygga upp din fotoverksamhet från grunden, skapa ett genomtänkt varumärke som kommer attrahera dina drömkunder, samt lära dig avancerade kunskaper, tips & tricks, få bättre självförtroende - allt medan du lär dig hur du sticker ut från mängden som fotograf!

 

"Det Ultimata Coachingprogrammet var en av de bästa investeringarjag har gjort, för mitt företag, för mitt fotande och för mig själv!"

- Maria Elise Wideman

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I det här programmet får du:

Arbeta tillsammans med likasinnade människor som också har samma mål som du - att skapa sina dröm-företag! Tillsammans med andra elever i programmet kan du dela dina uppgifter, lära känna nya vänner, bolla ideér och stärka varandra medan ni lär er bygga upp er foto-verksamhet precis så som ni önskar.

Jobba i ett Team

En av de viktigaste komponenterna som kommer hjälpa dig genom programmet är att du arbetar samtidigt med andra elever.

Videoklipp

Varje vecka får du tillgång till nya videoavsnitt med innehållsrik innehåll som stärker din förståelse kring hur du bygger upp ditt företag.

Nya Perspektiv

Genom feedback och råd från kursledarna samt dina kurskamrater, får du under varje vecka som går nya perspektiv som hjälper dig.

Hemuppgifter

Varje vecka får du uppgifter vars syfte är att stärka dig som individ. Du utvecklas mest om du tar dig an uppgifterna med 100% engagemang. 

Privat FB Grupp

Bli en del av en större gemenskap i vår exklusiva Facebook grupp där du träffar andra människor som befinner sig på samma resa som du!

Bonus

Live Q&A's med Gabriella & Emelie, extra webbkurs, inbjudan till Heldagsevent samt mycket mer. (Läs längre ner...)

"Dessa kursledare är bara bäst. ❤ Fantastiska som kombo med gemensamma kunskaper som stärker och inspirerar! "
- Lotta Johansson

Programmet består av 10 olika kapitel som är uppdelade på totalt 12 veckor vars syfte  är att ge dig all info du behöver för att utveckla alla delar som krävs för ett framgångsrikt företag. 

Med videoavsnitt, hemuppgifter & läxor varje vecka skapar & förbättrar du ditt drömföretag under hela programmets gång.

Efter detta program kommer du känna dig trygg i din kunskap om vad som behövs för att arbeta som fotograf, samt få en mycket större förståelse över hur du får in de drömkunder som du önskar ha i ditt företag.

Dessutom kommer du arbeta tillsammans med ett gäng andra driftiga och positiva människor som är på samma resa som du!

 

Vecka 1: 

Inställning

Vi börjar programmet med att hjälpa dig bli mer medveten om din inställning. Detta är helt avgörande för att du ska kunna göra en förändring i dig själv och ditt företag. Genom veckans frågor får du en större insikt i hur du väljer att tänka, och vad du kan göra för att förändra det.

Vecka 2: 

Målsättning

Vi vet att många sätter mål som de aldrig lyckas uppnå, men det handlar inte alltid om bristen på att vilja, utan att använda de konkreta verktygen för att faktiskt styra hjärnan dit. Det finns nämligen hemligheter för att ta dig dit du vill, oavsett hur ouppnåeligt det kan kännas.

Vecka 3: 

Skapa din Dröm

Du skapar ditt drömjobb! Gå in i dig själv, var ärlig och svara på frågorna som kommer hjälpa dig förstå vad DU vill och strävar efter. Genom att förstå ditt "Varför" så blir det lättare att skapa din egen dröm och din tillvaro som du vill ha i din fotoverksamhet.

Vecka 4: 

Varumärke & Grafisk profil

Denna vecka fördjupar vi oss i vad varumärke innebär, och hur viktigt det är att ha en tydlig kommunikation till kunden via din grafiska profil. Du kommer få en stor förståelse för hur viktigt det är hur dina kunder ser på ditt företag, och hur du gör förändringarna för att få det varumärke du vill ha.

Vecka 5: 

Kom-ikapp vecka

För dig som inte hunnit med alla uppgifter så erbjuds du en kom-ikapp vecka där du kan genomföra uppgifter du inte hunnit med, och kanske nätverka ännu mer i gruppen med de andra eleverna så att ni kan hjälpa varandra!

Vecka 6: 

Koncept

Vi fördjupar oss i Upplevelsen som din kund får när hen bokar dig. Genom att ha ett strukturerat system med alla steg från att du får en förfrågan till levererad produkt ger du ett professionellt intryck till din kund. Detta är helt avgörande för att få ett starkare varumärke, fler kunder och återkommande kunder.

Vecka 7: 

Prissättning

Endast 5% av fotografers företag varar i mer än 5 år, vilket beror på att majoriteten tar alldeles för lågt betalt. Att veta exakt vad du behöver ta betalt kan vara svårt, men vi ger dig konkreta uträkningar för att ge dig din unika siffra som du behöver snitt per kund som du kan använda i ditt företag för att omsätta mer.

Vecka 8: 

Produkter & Bildvisning

Vi hjälper dig att tjäna mer pengar, sälja utan att "sälja" och berättar om hemligheten bakom framgångsrika bildvisningar. Vi berättar hur du får kunden att älska dig och bilderna och ger dig förslag på exklusiva återförsäljare till de finaste produkterna.

Vecka 9: 

Kom-ikapp vecka

För dig som inte hunnit med alla uppgifter så erbjuds du en kom-ikapp vecka där du kan genomföra uppgifter du inte hunnit med, och kanske nätverka ännu mer i gruppen med de andra eleverna så att ni kan hjälpa varandra!

Vecka 10: 

Webbplats & Sociala Medier

Vi går igenom våra bokningssidor och berättar om hemligheterna bakom allt från placering på texter och bilder, formuleringar och innehåll. Vi hjälper dig också med vad du måste ha med på din sida och hur du bäst använder olika sociala medier för att öka användarvänligheten och för att få fler bokningsförfrågningar.

Vecka 11: 

Kundservice & Kommunikation

Har du någonsin haft en missnöjd kund kanske du minns den jobbiga känslan i magen. I detta avsnitt ger vi dig den ovärderliga grunden i hur du bemöter alla slags kunder och frågor. Detta kommer göra dig till en tryggare företagare, och dina kunder kommer bli ännu nöjdare med både dig som människa och din service i ditt fotoföretag!

Vecka 12: 

Marknadsföring

Vi avslutar programmet med detta omfattande avsnitt där du lär dig hur du fångar in dina drömkunder, skillnaden på rabatt och erbjudande och hur du på bästa sätt kommunicerar i utåt för att få dina kunder att värdesätta dig som fotograf. Efter detta avsnitt kommer du känna dig tryggare och säkrare med att marknadsföra ditt företag och lättare fånga in dina drömkunder.

"Utbildningen har varit helt obeskrivligt viktig för mig.
Jag har krossat rekord, uppnått mål, jag känner mig idag trygg i vad jag gör och vem jag är. Jag trodde aldrig att det skulle kunna bli så här bra men jag är så tacksam för Ultimata Coachingprogrammet!"

- Petra Leandersson

Följande bonusar ingår:

Bonus #1
3 st. 90 minuter LIVE Q&A samtal med Emelie & Gabriella.
(Gruppsamtal online där du kan ställa vilka frågor du vill!)
Bonus #2
Tillgång till programmets privata FB grupp där du får stöd.
(Bolla idéer med andra elever och få tips och feedback från andra!)
Bonus #3
Fribiljett till Emelies & Gabriellas heldagsworkshop 22/4, 2018
(+1 extra person som får följa med dig)
Bonus #4
Nya webbkursen "Hur du Säljer utan att Sälja!"
(Fri inloggning i 3 månader) 
 

"Jag har lärt mig så otroligt mycket under Coachingprogrammet, både om mig själv men främst som foto-företagare. Jag har uppnått alla de mål jag satt i början och jag har lärt mig lyssna på mig själv - något som jag inser är otroligt viktigt för min utveckling!"

- Ida Segersson

ANMÄL MIG NU!

Programstart: 29e Januari, 2018

 

Kursledare: Gabriella Soutine

Gabriella Soutine är grundaren bakom Fotoakademien vars syfte är att vägleda människor som vill uppnå sitt största potential. Hon arbetar som professionell fotograf i Malmö och specialiserar sig på Nyfödd, Gravid och Magiska Barnbilder. Under de senaste 3 åren har Gabriella haft förmånen att vinna många internationella foto-priser, bl.a Silver Awards i WPPI samt "Årets Bild" i Porträttkategorin under SM 2015. Hon har utbildat över 300 fotografer genom olika workshops samt föreläst för tusentals människor världen över, bl.a  i Costa Rica, Brasilien, Argentina och Mexico.  

Efter att ha själv lidit av låg självkänsla under större delen av hennes liv, satsar nu Gabriella mer och mer på personlig utveckling för att kunna hjälpa människor förstå sin egen styrka samt skapa den trygghet de behöver i sig själva för att skapa sina drömliv.

Gabriella kommer vara din kursledare under programmets gång och bidra med videoavsnitt, inspirerande tankar samt ge dig de verktyg och resurser du behöver för att kunna stärka dig själv som person.

http://www.fotoakademien.se

 

Kursledare: Emelie Ohlsson

Emelie Ohlsson är 30 år och har drivit företag som fotograf på heltid sedan 2008. Hon är främst inriktad på gravidfotografering och utbildning - och har genom åren utbildat över 6000 fotografer i Sverige. Emelie har också jobbat som ambassadör för Canon, drivit en egen fototidning, jobbat som konsult för fotoföretag inom marknadsföring och fotat över 200 bröllop.

Emelie har så länge hon kan minnas lidit av dålig självkänsla, vilket har påverkat henne mycket i hennes liv, men också i hennes jobb som fotograf. Genom terapi, egna övningar och hårt jobb så blev Emelie av med dessa känslor som höll henne tillbaka, och hon kan idag säga att hon är en lycklig människa. Emelie valde att inte låta hennes valda sanningar påverka henne, och hon har idag ett starkt självförtroende och en känsla att hon kan göra vad hon vill...  och nu vill hon dela det med dig!

Emelie kommer vara din kursledare under programmets gång och bidra med videoavsnitt, inspirerande tankar samt ge dig de verktyg och resurser du behöver för att kunna stärka dig själv som person.

http://www.goldenhourcourses.com

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.