Blir du en av fotograferna som följer med på ett
oförglömligt äventyr i höst?

En Foto-Workshop på hela 5 dagar där du får vara med om en otroliga Upplevelser, Vackra Miljöer, Träffa Likasinnade Människor,  samt få helt ny kunskap kring avancerade Marknadsföringsstrategier, Influencer Marketing, Destination Weddings, och mycket, mycket mer…

15-19 Oktober 2018

 

"Åk! Fundera inte, bara gör det! Det är ett minne för livet och du kommer ha ryggsäcken full av nya erfarenheter och lärdomar!"

 - Caroline Roos, Kreta workshop februari 2018

 

 

 

 KRETA 2018

Varmt välkommen till en helt ny utbildning! 

Tänk dig en riktigt lyxig getaway. En resa där du får träffa andra som älskar foto lika mycket som du, som kämpar med samma svårigheter, och vill samma sak. Tänk dig en resa där det kombineras värdefull utbildning, stylade fotograferingar, vackra platser, god mat och mängder av exklusiva bonusar för att utveckla dig som fotograf, människa och företagare.

Denna kursen är EXTRA ALLT. En värdefull investering för DIG. 

___________

Egentid & Reflektion

Vid vår vackra villa finns mängder av möjligheter att få en stund för dig själv. Reflektera, känna efter och andas. Utan krav på middag som ska lagas eller andra måsten som tar din uppmärksamhet hemma.

 

 

 

 

Bröllopsfotografering

Du kommer få möjlighet att fotografera ett stylat par i vackra bröllopskläder, stor vild brudbukett och fina accessoarer. Vi hjälper dig med allt från att få variation med poser, hur du får paret att slappna av och såklart vackra fotoplatser med känsla av GREKLAND! 

Ny Utbildningsdel!

Influencer Marketing

Att synas med dina bilder hos framgångsrika influencers är ett effektfullt sätt att få ut ditt varumärke och fånga in just dina drömkunder.

För första gången kommer vi därför ge dig alla strategier och hemligheter bakom ”Influencer marketing” - hur du når ut till Influencers och får fotografera dem.

Vi ger dig kunskapen i vilka influencers du bör välja,
hur du ska uttrycka dig, vilka bilder du ska skicka och hur du får exponering utan att ha det som krav. Dessa hemliga tips kommer hjälpa dig massor att nå ut till dina favoritinfluencers och bygga ett starkare varumärke!

 

"Det bästa var att man får så mycket av allt, jag fick ut så mycket mer än jag väntat mig. Tankar och info kring marknadsföring, fotografering, gemenskap, stöttning...ja man får hela paketet å lite till. Kreta-workshopen var värd varenda öre. Ett minne för livet."

- Therese Lindberg

 

 

 

 

 

Ny Utbildningsdel!

Self-Care Moments

Att ta hand om dig själv, din kropp och din inre värld av tankar är det viktigaste som finns för alla oss människor. Trots det är det väldigt få som faktiskt gör det.

Under den här delen av workshopen handlar allt om DIG. Här får du en inblick i nya perspektiv som kommer hjälpa och stärka dig. Det är dags att börja bli din egen bästa vän. 

Det är dags att börja vara “självisk” för att kunna vara den bästa versionen av dig själv - för att kunna ge det bästa för alla runtomkring dig. 

Gravidfotografering

Vid den vackra "Pink beach" får du fotografera två olika vackra gravidmodeller med två olika outfits. Du får lärorika tips hur du ska posera modellen, tänka med ljussättning och få mamman avslappnad. Fotograferingen kommer vara på olika ställen så att du får stor variation i bilderna, och med två modeller blir det enkelt att få plats vid fotograferingen och ta egna bilder.

 

 

 

 

 

 

 

Det här inkluderas i din Upplevelse:

Highlight 1:

Nya Profil-Bilder

Att ha professionella bilder på dig själv är superviktigt som fotograf. Vår första Highlight ger dig 10 st. professionella bilder på dig, både headshots och "in-action" bilder på dig när du fotograferar. Dessa får användas i kommersiellt bruk så det är fritt fram att använda dem hur mycket du vill på din hemsida + alla sociala media-kanaler.  

Highlight 2:

Personlig Promo-Film

En 60-90 sekunders promo-video som spelas in på Kreta som visar dig, dina bilder och det du erbjuder. Denna video kommer vara guldvärt på din Facebook-sida samt på din webbplats som på ett professionellt sätt visar varför dina kunder ska boka just dig. 

 

Highlight 3:

Skräddarsydd Webbplats

Vare sig du har en hemsida som du är nöjd med eller om du inte ens har börjat med din hemsida så kan vi garantera att det här är något du kommer vilja ha.

Anpassat utefter dina egna bilder, din grafiska profil och dina intresseväckande texter, så kommer din nya webbplats vara helt SEO-anpassad och redo för att ta emot mängder med bokningar. Dina kunder kommer falla pladask för dig vid första ögonkastet

Highlight 4:

Hästridning på Stranden

Föreställ dig att du rider på en vacker häst längs stranden precis när solen håller på att gå upp. Föreställ dig att du är tillsammans med ett glatt gäng andra fotografer som har samma intressen som du. Vare sig du är etablerad ryttare eller aldrig har suttit på en häst förut - så kommer denna morgon bli ett magiskt minne! Du väljer själv om du vill gå, trava eller galoppera. Morgonen är vår medan vi njuter av soluppgången tillsammans med dessa imponerande djur!

Highlight 5:

Båtkryssning på Privat Yacht

 Har du någonsin varit på en 20-meter lång motorbåt förut? Om inte, så är denna utflykt för dig. Under en av eftermiddagarna åker vi in mot Chania stad för att gå ombord vår privata  lyx-yacht där vi tillbringar kvällen tillsammans. Här blir vi serverade drinkar & tilltugg medan vi umgås och lär känna varandra för att knyta nya kontakter & kollegor - som möjligtvis förvandlas till vänner för livet.

 

Highlight 6:

Besök till Elafonissi

Känd som en av världens vackraste stränder. Elafonissi, även kallad “Pink Beach”, sträcker sig långt över Medelhavets kust på sydvästra Kreta. Hit åker vi för att du ska få uppleva natur där den är som vackrast. Förutom hav & strand finns det oändligt många vackra platser med ängar, kullar och snötäckta berg i bakgrunden. En upplevelse du sent kommer att glömma… och givetvis fullproppat med vackra fotoplatser för att bevara minnen utan dess like…

 

 

 

 

 

 

"Vilken resa. Vilken upplevelse. Vilket äventyr"

"Både innan och under workshopen så känns allt väldigt genomtänkt. Platser för fotografering är kollade för att skapa de bästa förutsättningarna. Platsen vi bodde på var också noga utvald. Deltagarna är handplockade för att skapa en så bra grupp som möjligt. Det är en glädjeboost som ger energi och kunskap långt efter att resan är över!” 

- Lotta Johansson

 

FRÅGOR & SVAR

Undrar du över något särskilt? Kanske kan dessa svar nedan hjälpa dig. Annars är du varmt välkommen att ta kontakt på info@goldenhourcourses.com

För vem passar Workshopen?

Vi kommer att dela in eleverna efter datum och nivå så att det blir så bra som möjligt för varje elev. Detta innebär att det inte spelar någon roll var du befinner dig på din Fotoresa, vare sig du är helt nybörjare eller etablerad fotograf sedan länge – du kommer få otroligt mycket inspiration och konkreta verktyg att ta ditt fotograferande till nästa nivå. 

Hur kommer den här Workshopen hjälpa mig?

Vi vänder oss till dig som vill veta våra avancerade marknadsföringstekniker för att stå ut i mängden, synas i flödet och boka dina drömkunder. Med mixen av praktiska fotograferingar där du får konkreta tips på hur du bäst fotar din modell och lärorika genomgångar får en omfattande utbildning som kommer hjälpa dig både som fotograf och företagare. Våra highlights Profilbilder, Promofilm och Webbplats kommer göra stor skillnad oavsett om du är nybörjare eller jobbat som fotograf i flera år. 

Jag är blyg och känner mig ibland lite obekväm i grupp...

Vi förstår dig precis! De flesta som åker på workshops känner ingen sedan tidigare så alla är i samma situation! Vi kommer ta väl hand om dig och ha fokus på att skapa en så bra och sammansatt grupp som möjligt, samtidigt som du kommer få personlig hjälp för att utvecklas i den mån som passar dig bäst just nu! 

Vad behöver jag ordna själv?

Det enda du bokar själv är din flygbiljett till Chania samt reseförsäkring, allt annat ingår! Vi hämtar dig på flygplatsen och all mat och transport under dagarna ingår. Vi kommer ge dig tips på flygbiljetter i vår gemensamma Facebookgrupp.

Vad kommer jag lära mig under Fotograferingsdelen?

Fotograferingarna kommer bestå av Bröllop- samt Gravidfotografering. Under dessa fotograferingar kommer du bl.a få lära dig posering av modellerna, val av miljö och plats, samt vad du ska tänka på när det kommer till sol & ljus. Du som deltagare kommer få tid i lugn och ro att testa många olika vinklar och du kommer få personlig hjälp när du behöver det. Samtliga bilder som du tar får du givetvis använda i din egen marknadsföring vilket leder till att du kommer ha häpnadsväckande bilder att visa upp på din nya hemsida!

Vad kommer jag lära mig under Utbildningsdelen?

Temat för Workshopen är “Avancerad Marknadsföring för Fotografer”. Detta kommer vara extremt värdefullt för dig, även om du är nybörjare och inte ens har registrerat ett företag ännu! Du kommer få en inblick i de senaste marknadsföringsstrategierna som kommer få ditt foto-företag att blomstra. Detta inkluderar bl.a nya taktiker som är i framkant i online-marknadsföringsvärlden vars syfte är att få dina kunder att värdesätta allt du erbjuder dem.
Du kommer dessutom lära dig “tänket” kring hur du skriver texter och hur du skapar dina marknadsföringsmaterial som gör att potentiella kunder kommer falla pladask för dig. Vi kommer utöver detta ge dig nya kunskaper i ämnen som "Influencer Marketing" & "Destination Weddings" som kommer hjälpa dig enormt mycket om du vill expandera stort.

Kommer jag bli hämtad från flygplatsen?

Självklart! Med privat transport behöver du inte oroa dig för att tänka på att ta dig till lyxvillan själv.

Kommer jag få egen-tid med Emelie och/eller Gabriella?

Yes. Finns det något särskilt som du känner att du vill ha extra personlig hjälp med så kan du boka in ett privat möte med Emelie eller Gabriella. Vi finns på plats i hela 5 dagar tillsammans med dig och sätter oss mer än gärna ner med dig med en god kopp kaffe (eller varför inte en lyxig drink?!) och samtalar om det ämne du känner att du kämpar med mest. Detta kan vara alltifrån att du vill ha extra hjälp med dina texter på sociala medier, på hur du ska prissätta dina bilder, eller helt enkelt att du bara vill ha råd inom något inom personlig utveckling. Vi finns här för dig och vårt största fokus under denna workshop är att DU åker därifrån och känner dig fullproppad med ny kunskap, information & inspiration.

Vilka förkunskaper behöver jag?

Inga. Eftersom du kommer få två kursledare under utbildningen gång finns det gott om tid för dig att ställa de frågor du behöver för att få skräddarsydd hjälp. Du kommer med andra ord ta med dig massvis hem efter workshopen - oavsett nivå. Ditt ansvar ligger i att be om hjälp och ställa frågor när du behöver det. Det enda kravet vi har på dig som deltagare är att du är öppen och har en positiv inställning till dig själv, dina medkamrater, samt givetvis till utbildning & utveckling.

Kommer jag få egen-tid under denna Workshop…?

You can count on it! Workshopen är på hela 5 dagar och det kommer finnas gott om tid för dig att "bara vara". Det är faktiskt extremt viktigt och en stor del av hela utbildningen. Att du får en chans att varva ner, slappna av, få tid för reflektion. Du väljer själv om du vill slappa vid poolen, ta en promenad ner till stranden, vila med en bra bok eller bara umgås med dina nya vänner under Workshopen. Du kommer dessutom få roliga och häftiga övningar och uppgifter som kommer hjälpa dig stärkas enormt mycket som människa, och kommer hjälpa dig att se på dig själv med helt nya ögon, samt lära dig uppskatta livet på en mycket högre nivå. 

Jag vill så gärna, men hur investerar jag i detta…?

Vår fråga är  till dig - Har du råd att avstå från denna workshop? Bara bonusarna i sig är värda över 50,000 kr. Att få en helt ny hemsida som är SEO anpassad och kommer dra till sig dina drömkunder, med 10 st. nya professionella “headshots” på dig, samt en helt egen presentationsvideo som du kan visa för alla potentiella kunder… för att inte tala om alla avancerade strategier du kommer lära dig om HUR du får in nya kunder… Detta kommer få dig att sticka ut ur mängden bland alla fotografer och kommer ge dig en superskjuts mot att få ett färdigt varumärke som kunderna lockas till.
Vi erbjuder dessutom avbetalning på 12 månader så att du inte känner stress inför att lägga en så stor summa på en gång.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du får följande:

 • 4 st. nätter i Lyxvilla precis vid Medelhavet, del i dubbelrum med egen toalett till varje rum.
 • Allt mat (frukost, lunch, fika och middag)
 • Solnedgångsfotografering med ett stylat brudpar
 • Soluppgångsfotografering med stylad gravidmodell
 • Utbildning i Avancerad Marknadsföring & Varumärke
 • Egen-tid att kunna slappa, bada, reflektera och vila 
 • Tillgång till två kursledare med över 15 års sammanlagd
  erfarenhet inom foto + företagsutveckling.
 • Assistent, filmcrew + privat kock
 • Transport till/från flygplatsen
 • Meditation & Yoga vid soluppgång 

 

Detta ingår också: 

 • 10 st. professionella bilder på dig själv i digital högupplösning
 • 60-90 sek presentationsvideo som du får använda i dina marknadsföringskanaler
 • Helt skräddarsydd webbplats som är SEO anpassad för att ge högre ranking på Google
 • Hästridning vid soluppgång på stranden
 • Lyxig Båtkryssning på Privat Yacht
 • Besök till Elafonissi (a.k.a. “Pink Beach”)

     (Totalt Highlights värde 50 000 kr)

 

Ansökningarna är stängda - endast reservplatser!

Anmälan sker endast genom en ansökningsprocess. Vänligen klicka på knappen nedan för att komma till ansökningsformuläret. Blir du antagen som medlem betalas 3,000 kr 90 dagar innan avresa, och resterande belopp betalas in när workshopen är över, upp till 12 månaders delbetalning (2500 kr/månad med start 31 oktober). Totalt Pris för Workshopen inkl. alla Bonusar: 29 900 kr ex moms.

Betala endast

3 000 kr

30 dagar faktura

Resten av beloppet betalas EFTER workshopen i den takt du önskar. 

Avbetalningar möjliga (ex moms): 

6 månader - 4700 kr/månad
12 månader - 2500 kr/månad

ANSÖK OM RESERVPLATS!

DINA KURSLEDARE:

Gabriella Soutine

är grundaren bakom Fotoakademien vars syfte är att vägleda människor som vill uppnå sitt största potential. Hon arbetar som professionell fotograf i Malmö och specialiserar sig på Nyfödd, Gravid och Magiska Barnbilder. Under de senaste 3 åren har Gabriella haft förmånen att vinna många internationella foto-priser, bl.a Silver Awards i WPPI samt "Årets Bild" i Porträttkategorin under SM 2015. Hon har utbildat över 300 fotografer genom olika workshops samt föreläst för tusentals människor världen över, bl.a  i Costa Rica, Brasilien, Argentina och Mexico.  

Efter att ha själv lidit av låg självkänsla under större delen av hennes liv, satsar nu Gabriella mer och mer på personlig utveckling för att kunna hjälpa människor förstå sin egen styrka samt skapa den trygghet de behöver i sig själva för att skapa sina drömliv.

Emelie Ohlsson 

Emelie Ohlsson från Golden hour courses är 31 år och har drivit företag som fotograf på heltid sedan 2008. Hon är främst inriktad på gravidfotografering och utbildning - och har genom åren utbildat över 6000 fotografer i Sverige. Emelie har också jobbat som ambassadör för Canon, drivit en egen fototidning, jobbat som konsult för fotoföretag inom marknadsföring och fotat över 200 bröllop.

Emelie har så länge hon kan minnas lidit av dålig självkänsla, vilket har påverkat henne mycket i hennes liv, men också i hennes jobb som fotograf. Genom terapi, egna övningar och hårt jobb så blev Emelie av med dessa känslor som höll henne tillbaka, och hon kan idag säga att hon är en lycklig människa. Emelie valde att inte låta hennes valda sanningar påverka henne, och hon har idag ett starkt självförtroende och en känsla att hon kan göra vad hon vill...  och nu vill hon dela det med dig!

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.